06 41 44 83 88 info@zeilschoolhoorn.nl

Prachtig om met zo’n hele vloot te varen, al die lichtjes. Overstag gaan in de vaargeul op de wadden. Voorrang geven of krijgen. Heel bijzonder om mee te maken.

Ellen

cursust Jachtzeilen I

De ronde om Noord Holland 22 en 23 juni 2018

Dit jaar gaan we vanaf donderdag 21juni met een ons eigen schip op stap. Eerst een dag richting Muiden varen om te wennen aan de boot en op donderdag avond in Muiden starten met de BBQ. Vrijdag en zaterdag ochtend de wedstrijd.  Na afloop van de tocht feest in Ijmuiden met heerlijke haring en uiteindelijk maandag voor de middag de boot terugvaren. 4 dagen volop zeilen. Er kunnen maximaal 4 mensen mee, je mag ook alleen deelnemen aan de ronde. Een mooie start om te ervaren wat wedstrijd zeilen is

De ronde om Noord Holland gaat dit jaar voor de 21ste keer van start. Wij doen voor de derde keer mee. Het is een wedstrijd met toergehalte of toertocht met wedstrijd lading. Wij doen mee voor de prestatie maar willen wel zo snel mogelijk binnen zijn zonder grote risico’s te nemen.

Ik had al wel wat ervaring met zeilen maar niet met wedstrijden. Gelukkig viel dat wedstrijd gehalte wel mee. Erg gezellig maar toch altijd nog iemand voor willen blijven of inhalen op het laatst. Echt leuk

Johan

ervaren zeiler

Lekker kunnen werken aan de zeiltrim. Dat scheelt net weer een paar graden op de aan de windse koersen.Goed bezig

Marcel

cursust Jachtzeilen III

Voor onze bemanning zijn zeilers vanaf niveau II welkom. Tijdens het evenement verdelen we de taken aan boord en richten diensten van 3 uur op en 3 uur af in. De kosten voor deelname zijn € 645,- per persoon. Dit is inclusief een BBQ voor de start, inschrijfgeld, kosten voor de boot en eten en drinken aan boord.

Neem contact op als je meer wilt weten of misschien mee wilt varen.