06 41 44 83 88 info@zeilschoolhoorn.nl

Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Leidraad voor Kajuitjachtzeilers

leidraadHét handboek voor iedere beginnende én gevorderde zeiler is de ‘Leidraad voor Kajuitjachtzeilers.

Auteur: Richard Vooren en Piet Berkel | 6e gewijzigde druk | hardcover | full colour | 256 pagina’s | ISBN 9024006481 | € 31,50

De Leidraad voor Kajuitjachtzeilers bespreekt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het zeilen met kajuitjachten op groot water, zoals: IJsselmeer, Waddenzee en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen en de beschermde wateren tussen de Griekse eilanden.

Het boek behandelt de diploma-eisen van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO), zoals: zeilmanoeuvres, havenmanoeuvres, motortechniek, vaarregels en betonning, weerkunde, elektronische navigatie, IJsselmeernavigatie en navigatie op getijdenwateren.

Dit handboek behandelt tevens de volledige stof voor het Watersportverbond-examen Theoretische Kustnavigatie (TKN). De elektronische navigatiemiddelen komen ook uitvoerig aan de orde, waaronder GPS, AIS, electronische plotter, marifoon en radar.

De Leidraad voor Kajuitjachtzeilers is in de eerste plaats bedoeld voor de beginnende kajuitjachtzeiler, maar is ook geschikt als naslagwerk voor de gevorderde zeiler.

U kunt de leidraad met de juiste druk bij Zeilschool Hoorn voor
€ 31,50 inclusief verzendkosten, bestellen. Bij de leidraad is een huiswerk/begeleidings lijst aangepast aan uw cursusniveau. De verzendtermijn is 1-2 werkdagen.

Klik hier voor het contactformulier om De Leidraad te bestellen. Vermeld het aantal exemplaren dat u wilt ontvangen en uw adresgegevens.